Nyheder

NORDISKEMASKER november 2016

Efter en fantastisk sensommer er temperaturen nu dalende og det bliver tidligere mørkt – snart kan vi holde ‘blå time’ , en af vinterens skønne fordele. Lysten til at finde alle de tykke og varme trøjer, sweatre og tørklæder melder sig ….måske lysten til et nyt projekt.

ALT FOR DAMERNE/34 har et bud på hvad der kommer i gadebilledet til vinter, og det er motorcykeljakker med skrå lynlås.
Et godt match til dette bud vil være JAKKE 2. Modellen er fra vores første booklet NORDISKE MASKER, og er stadig superaktuel – fantastisk pasform.
Et andet godt match på ovenstående vil være FLAKONJAKKE, modellen er strikket i BASISULD NORDISKEMASKER og har påsyede hæklede flakoner i TYND ULD.

Tips; vælg en størrelse som sidder til – det giver den flotteste silouet, og sy en 2 vejs-lynlås i således jakken kan åbnes både foroven og forneden.

Bookletten med opskrift på JAKKE 2 kan købes i vores webshop eller hos garnforhandlere.
Komplet kit, FLAKONJAKKE,med opskrift, garn, strikkeelastik og lynlås kan fåes i vores webshop.

Ny mørk udgave af PUNG I FIRKANTER – hæklet i koksfarvet BASISULD NORDISKE MASKER og tilsat 2 fine tynde kvalitets-uldtråde i brun og lyng – passer fint til vinterens lidt mørkere farver.
Komplet koksfarvet kit, med opskrift, garn, læderknapper og lynlås kan fåes i vores webshop.

Ny farvekombination af BLUSE 5 – en florlet sag med de fineste pufærmer – strikket i vores egen 1-trådet TYND ULD NORDISKE MASKER.
Den nye udgave er strikket med den fineste blå metallisk følgetråd med – næsten usynlig – men som giver et fantastisk spil.
Komplet kit med opskrift og garn kan fåes i vores webshop, hvor det også er muligt at se den brune udgave

SWEATER 2 er både strikket og hæklet i BASISULD NORDISKE MASKER og TYND ULD. Der er benyttet væveteknik på zig-zag siden og et helt enkel mønster i hækling til den anden side.
Modellen fåes i 2 str og har god pasform selvom det er en stor sweater.
Komplet kit med opskrift og garn kan fåes i vores webshop.

mange hilsner
Tine og Lone